Mariska Bruinenberg:

GROENUIT: KLAAR VOOR DE ZOMER!

GroenUit in Dwingeloo trekt vele enthousiaste groepen en groepjes met actieve/sportieve, avontuurlijke uitjes. In de zomermaanden is GroenUit dagelijks ‘on tour’ met stoere activiteiten op diverse locaties in het noorden van hland.

“GroenUit is nu herkenbaar met een frisse look”

Voor GroenUit verzorgde Effekt Media een restyle van het logo, belettering voor de auto, reclame op de segways en supboards, wrappen van de jetski’s, bedrukte kleding, beachvlaggen, stoepborden, certificaten, spandoeken en meer. GroenUit is nu helemaal klaar voor het hoogseizoen!

‘De leukste (bedrijfs)uitjes beleef je bij GroenUit’

GroenUit staat voor belevenissen, voor lekkere inspanning en ontspanning. Op de segway, de scooter, hoverboard, suppen en waterpolo suppen, flyboarden, de picknickfiets en veel meer: hedendaagse spectaculaire activiteiten, voor ieder wat wils. Dit alles kan in Dwingeloo (Dr.) bij GroenUit of op een eigen locatie.

Gevarieerd
Er is dus een groot aanbod van gevarieerd vermaak voor bedrijfsuitjes, familiedagen, dagjes uit, vrijgezellenfeestjes, vrienden- en andere groepen. ‘Alle materialen hebben we zelf’, vertelt eigenaar Mariska Bruinenberg. ‘Hierdoor kunnen we snel schakelen en werken we met korte lijntjes.’

Voor de minder mooie dagen beschikt GroenUit ook over een indoorgedeelte. ‘Buiten hebben we een sfeervol terras dat het gevoel geeft alsof je op een tropisch Bounty-eiland zit. Effekt Media heeft hiervoor mooie spandoeken gemaakt van in totaal 230 m². Ook hebben we een buitenkeuken met barbecue en een houtgestookte pizzasteenoven…’


Blijven vernieuwen
GroenUit wil doorlopend blijven vernieuwen en doet dat ook. Voor een goede presentatie van activiteiten doet het bedrijf altijd graag een beroep op Effekt Media.

Bekijk de website op www.groenuit.nu