Watersporters blij met sponsoring

Effekt Media is sponsor van de watersportclub M.Z.P.C. ‘De Reest’ in Meppel. De vereniging telt 210 leden; pakweg veertig procent zwemmers en zestig procent waterpoloërs. Er zijn drie heren-, één dames-, twee aspiranten- en twee pupillenteams.

Waterpolo en zwemmen zijn prijziger dan je op het eerste gezicht zou denken. Alleen al het bad afhuren is telkens een stevige kostenpost. Daarom wordt de contributie aangevuld met onder meer acties en sponsorgelden. ‘Die zorgen voor de nodige extra’s,’ aldus Arjan Hoeve, die voor de watersporters de p.r. doet. ‘Dit seizoen is de club toe aan een nieuw scorebord en nieuwe goals voor de pupillen.’
‘Effekt Media steunt ons met een sponsorbedrag. Wij kunnen altijd op ze terugvallen voor promotiemateriaal, zoals programmaboekjes, posters, flyers en sponsorborden’ vertelt Arjan.

Bedrukte T-shirts
Een sympathieke traditie bij ‘De Reest’ is de pupil van de maand: deze mag tijdens de wedstrijddag op de bank bij heren 1 plaatsnemen, de spelers vragen stellen en als aanvang van de wedstrijd de bal in het water gooien. Bij deze status hoort een door Effekt Media speciaal bedrukt T-shirt, dat nadien uiteraard mee naar huis gaat.
‘We zijn erg blij met Freeks enthousiasme’, zegt Arjan. ‘Freek is iemand die ons echt wil helpen.’ Voldoende aanleiding voor een duurzame verbintenis.

www.mzpcdereest.nl